One Life
  • ua
  • ru

Новини ! МК в dance studio "One life"

Перша подія яка стала відкриттям нового танцювального плацдарму у Львові під назвою One life dance studio- МК який відбувся 30 квітня!)

Відбувалось це так …

 Спочатку ми потанцювали в стилі джаз фанк із латиноамериканськими елементами та вливаннями. Потім відбувся майстер клас із contemporary  в вигляді перфоменсу – чогось зовсім нового як для мене так і для всіх присутніх. Контемп виявився досить швидким в порівнянні із звичним для учнів контемпом.)) Але нічого, це лише ще один показник того, що є до чого рости , адже вивчити чужу і незвичну для себе хореографію всього лиш за 1 годину досить важко.

2 години пройшло максимально швидко, оглянутись не встигли як все закінчилось, активність занять зашкалювала, давненько так не танцювали і не потіли, в дзеркалі було неможливо себе знайти настільки сильним був ефект нашої роботи.)

Одне можу лише сказати, що ми й надалі будемо практикувати такі заходи, і будемо намагатись з кожним разом збільшувати їхню масштабність.

 One life - це студія яка прагне як технічного виконавчого розвитку і росту, так водночас тянеться до простоти , дружності і сімейності в якійсь мірі, для того щоб об’єднувати усіх тих в кого такі ж погляди на життя. Усіх однодумців і тих хто точно так само любить танець як і ми або ж хотів би полюбити – приєднуйтесь , ми раді кожному!)