One Life
  • ua
  • ru

Все про уроки з йоги для початківців.

Цей вид заняття прирівнюється до великих та глибоких наук та до практик які вивчаються та пізнаються роками. Та сьогодні існує такий великий різновид занять із йоги що багато хто відійшов від того чим вона являється насправді. А багато хто і не знає до сьогодні. Та якщо вам все ж таки близька така культура то пізнати її не пізно в будь-якому віці.

Вправи з йоги для початківців значно відрізняються від тих які виконують знатні йоги.)) Зазвичай урок із йоги для початківців починається із вивчення правильного дихання та правильної постанови найпростіших асан.

Асан – значення цього слова – це поза чи певне положення, наприклад асан собаки, тобто поза собаки і тому подібне.

З кожним уроки асани з йоги для початківців стають все складнішими, закінчуючи стійкою на голові чи щось в цьому руслі.

Звичайно коли асани ускладнюються то людина яка раніше нічим не займалась починає стикатись з такими проблемами , як дисбаланс – невміння тримати рівного, або ж нестача розтяжки. Але ясна річ що при великому бажанні все це можна набути на заняттях .

Яка буває йога для початківців.

Будь-яка вид може бути йогою для початківців - це на пряму залежить від рівня складності а не від виду.

І так, якою буває йога :

  • Лікувальна
  • Ранкова йога
  • Вечірня йога
  • Медитація ( це також різновид йоги)
  • Комплексна
  • Силова йога або хард йога ( йога для схуднення)
  • Бхакті
  • Карма
  • Мантра
  • Та ще багато інших

Насправді існує ну дуже багато видів йоги, між собою вони відрізняються не лише технікою виконання але й музичним супроводом, в більшості різновид практики та музики носять одну й ту ж назву.

Йога для початківців у Львові - це звичайна йога, котра спрямована на вдосконаленння фізичних можливостей людини, так би мовити, підготовка до виконання більш складних асанів із різних різновидів йоги.

Якщо ж йога для вас занадто спокійний та нудний вид занять, то заняття з танців в Львові допоможуть урізноманітнити ваше життя.

Користь йоги для вашого тіла та з чого все почалось

Навіть звичайна йога для початківців дуже корисна, користь вона приносить як фізичному здоров’ю так і духовному.

Що стосується фізичного здоров’я то це стосується – вашої пластики, гнучкості, розтяжки, стійкості, можливе також схуднення та поліпшення фізичної форми.

Якщо говорити про духовну сторону нашого здоров’я, то вона також здатна хворіти і йога при цих хворобах є чудодійним засобом та джерелом, починаючи займатись, ви стаєте спокійнішими, вона дозволяє вам повністю розслабитись заспокоїтись, забути про всі земні проблеми та негаразди, а також ви стаєте значно стресостійкішими ніж до занять із йоги.

Започаткована ці практичні заняття давно для того щоб лікувати, як душевні так і фізичні рани, напевно всім давно відомо що були і є такі йоги та монахи які могли погружатись в медитацію яка могла прирівнюватись до міцного сна на декілька років, при цьому мінімум рухаючись та харчуючись, після чого повертались до звичного життя абсолютно здоровими. Окрім монахів є відомі випадки коли і звичайні люди або ж навіть великі бізнесмени також йшли в храми та монастирі для медитації та втікаючи від всього світу для того щоб розібратись в собі та в своїх бажаннях, шукаючи таким чином той шлях по якому вони хотіли б іти далі по житті. Після чого заможні люди відмовлялись від всіх своїх багатств і ставали звичайними смертними і проживали  так все своє подальше життя не шкодуючи про це і будучи набагато щасливішими а ніж до цього, а ті хто були бідними навпаки ставали за короткий час успішними.

Практикувати йогу як науку почали ще наприкінці 19 початку 20 століття у західних країнах світу, до нас вона дійшла набагато пізніше, але зародки її почались значно раніше майже одночасно із появою релігії в якій вона практикується.

У Львові на сьогоднішній день існує безліч закладів в яких знайде для себе місце як новачок так і бувалий практик .)

Якщо ви дочитали до кінця і Вам сподобалось, ставте лайк❤ і підписуйтесь на наші соціальні мережі, далі буде ще багато цікавого!!!

              &nbsp

Коментарі (0)
Отменить Залишити коментар