One Life
  • ua
  • ru

Як навчитися танцювати контемп

Контемпорарі став абсолютно новою і суттєвою віхою в хореографії. Будучи симбіозом відразу декількох танцювальних напрямків і технік, танець перетворився на справжнісіньке мистецтво, яке привернуло величезну армію прихильників.

Подається contemporary, як театральна вистава. Втілення потужної енергетики танцюристів в рухах, що виражають думки, емоції і почуття, які заховані глибоко всередині.

Якщо уявити себе птахом, що ширяє в небесах, а руки - плавно рухаються під шум вітрів, то це і будуть ті відчуття, які переживають в танці. Подібний стан можна порівняти з гармонією і легкістю тіла і абсолютним спокоєм людської душі. Навчившись танцювати цей танець, чоловік немов починає політ, що не відчуваючи при цьому, що оточує.

Яке місце займає танець контемп у Львові ? У всьому розмаїтті стилів хореографії - контемпорарі є важливим, адже саме ним можна розкрити такий великий список емоцій та переживань.

Усвідом своє тіло і будеш танцювати контемп

Приступаючи до навчання рухам контемпа, приділи увагу усвідомленню власного тіла. Це необхідно для ґрунтовного розуміння природних принципів руху, для освоєння методів правильного дихання і тримання балансу.

Тіло є надзвичайно чуйним інструментом, який вимагає певної настройки. Після її здійснення приходять відчуття всіх переваг contemporary. Танець відрізняється індивідуальним мовою і дозволяє сказати власне «Я», не вдаючись до слів і користуючись тільки рухами.

Контемп називається балетною виставою без певних канонів, оскільки балет відрізняється гармонією, а контемпорарі - невизнанням будь симетрії. Є такі різновиди сучасного танцювального напрямку: вертикальне, партер (на підлозі) і в парі. У ньому важливим є дихання, що забезпечує основну допомогу в рухах.

Практики зі сходу дали тренувальні методи рівноваги і переходу тіла в різні положення. Контемп орієнтується «всередину», що дозволяє в повній мірі висловлювати власні почуття, створюючи цілі театральні постановки.

Уроки танцю в Львові з стилю контемп допомагають цілком і повністю відчути своє тіло та навчитись ним керувати у потрібному для танцю напрямку та виконувати всі ті форми, фігури та елементи важливі для танцю контемпорарі.

Навчитися танцювати contemporary: пізнаючи світ, почни з себе

Навчання танцю у нас здійснюють досвідчені викладачі-хореографи, які допомагають всім бажаючим оволодіти методами контемпа. Вони поряд з координацією тіла танцюриста, приділяють увагу і його свідомості, оскільки саме ці два поняття складають основу танцю. На навчання до нас приходять захоплені люди, що відрізняються старанністю і відкритістю новому.

Навчитися танцювати контемп: мистецтво, доступне кожному

Спостереження за танцюристами, виконуючими contemporary, іноді лякають людину, яка вважає, що освоїти всі ці трюки не зможе. Сумніву не потрібні, оскільки вони також починали освоєння, не маючи уявлення про новий перебігу.

З часовим проміжком приходить необхідний досвід. Головне, щоб були у новачка уважність, наявність ентузіазму, прагнення вдосконалюватися і працювати над самим собою. Легкого шляху не буде, - ніхто не приховує. Однак, як показують відгуки учнів, всі праці принесуть необхідний результат.

Навчитися танцювати контемп для хлопців і хлопчиків - це не просто данина модному танцювальному течією. Це - прояв сили духу, а також витривалості. Вони просто виходять за межі знань людей і долають закони тяжіння. Придбаний досвід дарує віру у власні сили.

Навчання контемпу особливо корисно дівчаткам і дівчатам, оскільки він гарантує краще пізнання самого себе і своїх бажань, вираз чуттєвості. Бажання пізнавати і освоювати контемп не створює перешкод для танцюристів будь-якого віку і статі.

Основні принципи contemp полягають в декількох чинниках:

  • У бажанні освоїти contemporary.
  • У контролі дихання при виконанні рухів танцю.
  • В інтенсивних тренуваннях м'язи і суглобів.
  • У роботі з поняттями часу і простору.
  • В оволодінні контрольованої інерцією.
  • У вмінні працювати з вагою і силою тяжіння.
  • У точної чіткості рухів.

Якщо ви готові слідувати цим методам і є прагнення до освоєння танцю, приходьте до нас. Ми допоможемо досягти висот у виконанні сучасного танцю!

Якщо ви дочитали до кінця і Вам сподобалось, ставте лайк❤ і підписуйтесь на наші соціальні мережі, далі буде ще багато цікавого!!!

     

Коментарі (0)
Отменить Залишити коментар