One Life
  • ua
  • ru

Реггетон – це…

Reggaeton -  це танець який здобув свою назву від музикального напрямку  «reggi». Відповідно тепер відпадає питання під яку музику він виконується.) Походження що музики що танцю – одне, це Панама, Пуерто-Ріко, тобто Латинська Америка. Якщо говорити про сучасність, то я б не сказала що це сучасний стиль, так він з’явився завдяки зливань декількох танцювальних стилів, таких як : хіп хоп, денсхол і т.п. Але насправді самий натуральний реггетон танцюють вже дуже давно, в Панамі його можна назвати в якійсь мірі народним, а от інтернаціонального попиту він зазнав трішки пізніше. Так танець реггетон танцюють і сьогодні майже в усіх країнах світу і Україна також не виняток, але на жаль reggaeton з кожним роком відходить все далі на другий план, на заміну йому стають кізомба, бачата, тверк, денсхол та інші напрямки.

Чому ви запитаєте жаль? Та тому що це чудовий танець, і я вважаю саме в таких хореографічних жанрах прихована вся самобутність і справжність тих народів звідки вони походять – Африки та Латинської Америки.

Хоч реггетон такий класний та гарячий танець та чомусь велика рідкість зустріти його в нас, майже жодна танцювальна школа в Львові не викладає цей стиль.

Як навчитись танцювати реггетон ? Особливості виконання і вплив рагги на вашу фігуру.

Реггетону може навчитись кожен, і після того навряд чи ви вже зможете колись від нього відмовитись. Бо це запальний танець котрий вміє підняти настрій і тонус тілі також.)

Окрім звичайного реггетону існує також reggaeton fusion – це той самий реггетон тільки дещо осучаснений і більш схожий на сучасну хореографію, включає в себе нові елементи з інших стилей.

Реггетон в парі також буває, схожий до соціальних танців, таких як кізомба чи бачата і кардинально відрізняється від того реггатону який танцюється поодинці, він більш ніжніший і сексуальніший і темп в нього також повільніший.

Якщо говорити про реггатон в парі то йому самостійно важко навчитись, бо вам як мінімум потрібний партнер, ) і як максимум допомога спеціаліста, адже там є певна схема кроків яку самостійно осилити буде важко, якщо звичайно ви до цього не займались танцями, а от по одиночний реггатон можна.

Також за допомогою реггатону можна непогано схуднути і підтянути тіло. Відбувається це завдяки потужній швидкості, яка забезпечить вам кардіонавантаження і обільним рухам тазом, талією, руками і ногами, грудною кліткою.

Найбільше в реггетоні задіяні – бедра, таз і грудна клітка як майже безупинно рухаються .

Reggaeton – важається танцем для дорослої аудиторії, танцювати його можуть як чоловіки так і жінки, часто він спрямований на схуднення і розслаблення трудяг після важкого робочого дня. Адже музика під яку він виконується знімає напруження , приносить і підносить настрій.

Якщо ви дочитали до кінця і Вам сподобалось, ставте лайк❤ і підписуйтесь на наші соціальні мережі, далі буде ще багато цікавого!!!

     

Коментарі (0)
Отменить Залишити коментар