One Life
  • ua
  • ru

На які танці віддати хлопчика: корисні поради

Громадська думка через сформованого стереотипу серйозно помиляється, вважаючи хореографію захопленням лише жіночої статі. Але реальність показує і те, що танці для хлопчиків є прекрасним заняттям, яке представляє для них велику зацікавленість.

Правда, хореографія передбачає розподіл ролей, а тому окремі напрямки танцювального мистецтва просто невідповідні майбутнім чоловікам. Ось і виникає деяка проблема в питанні того, на які танці віддати хлопчика. Вибір повинен бути таким, щоб заняття для дітей проходили з цікавістю, і вони отримували велику користь від цього.

Танці для хлопчиків у Львові є, так їх не так багато як для дівчаток, але і хлопців сьогодні не так багато бажаючих танцювати, як дівчат.

Кожна школа танцю має хоча б один стиль танцю для хлопчиків, найчастіше таким являється брейк данс.

Танці для хлопчиків - тонкощі вибору

Вибираючи танці для хлопчиків, обов'язково повинні звертати увагу на такі танцювальні напрямки, серед яких буде знайдено найбільш підходяще заняття, яке стане сенсом життя юного представника сильної половини людства:

  • Брейк-данс - це напрямок, що входить в сучасні танці для хлопчиків. Їх поява датується 70-ми роками минулого століття. Діапазон його розвитку -культура хіп-хоп. Цей вид об'єднує акробатичні, гімнастичні та хореографічні елементи. При цьому - це абсолютно чоловіче танцювальний напрямок, в певній мірі відрізняється агресивністю, яка забезпечує позитивне сприйняття більшістю хлопчаків.

В такому випадку відчутна складність, що відрізняє танець, має велику роль. Для оволодіння тільки базовими стійками і рухами необхідна прекрасна спортивна підготовка, що робить брейк-данс своєрідним викликом здібностям майбутніх чоловіків.

  • Бальна хореографія найкраще підходять хлопчикам, які виявляють схильність до пластичним і м'яким хореографічним видам. Ідеальними варіантами в таких випадках є такі танці: танго, вальс, квікстеп та фокстрот.

Виконання здійснюється в парі. Чоловічі і жіночі ролі відмінності мають досить відчутні. З цієї причини для хлопчиків немає ніякого дискомфорту, а тому зберігається гендерна роль. У цій хореографії немає найскладніших рухів, як, наприклад, в брейк-данс, але потреба у фізичній підготовці є, щоб успішним було виконання обертань або підтримок.

  • Латиноамериканські танці, подібно до попереднього типу, також виконуються парами. Рухи чоловіків і жінок мають більш помітні відмінності. У ча-ча-ча, румби, пасодобле і джайві, що належать до танцювального напрямку, спостерігаються набагато більша чутливість, ніж в бальних. Це іноді стає перешкодою на шляху бажання хлопчаків вивчати його.

Дані танці прийнятні для більш дорослого віку, коли у дітей вже спостерігається усвідомлення відмінності статей. Це дає можливість для органічного вживання хлопчиків у власну роль в номері.

  • Сучасні танці для хлопчиків - це різні танцювальні напрямки, об'єднані одним терміном. Всі вони сформовані в діапазоні клубної і вуличної культури. До них відносять хіп-хоп, шаффл, R'n'B, хаус. Подібно брейк-дансу упор зроблений на акробатичні руху і енергійність. Ніяка статева детермінація практично не видно (спостерігається лише в окремих напрямках, наприклад, як в Go-Go або в тверке). Даний танець добре підходить і хлопчикам, і дівчаткам.
  • Балет передбачає в однаковій мірі і чоловічі, і жіночі ролі. У рухах мають відчутні відмінності. Для чоловіків в цьому танцювальному напрямку характерні різні силові елементи. Для жінок руху відрізняються елегантними па і різними піруетами. Хлопцям, які прагнуть до балету, необхідна відповідна фізична підготовка.

Правильний вибір: сучасні танці для хлопчиків

У будь-якому випадку, вибір танцювального напрямку здійснюватися повинен батьками спільно з самими дітьми. Наявність інтересу до танців у малюка, має супроводжуватися ще й обов'язковим ознайомленням з усіма доступними танцями з демонстрацією різних відеороликів.

Ми допомогли статтею відповісти на питання щодо того, на які танці віддати хлопчика, і дали необхідну інформацію про танцювальних напрямках, які можуть бути обрані в нашій школі.

Якщо ви дочитали до кінця і Вам сподобалось, ставте лайк❤ і підписуйтесь на наші соціальні мережі, далі буде ще багато цікавого!!!

Коментарі (0)
Отменить Залишити коментар