One Life
  • ua
  • ru

Танці для дорослих у Львові: різноманітні танцювальні напрямки і фітнес

Вибір правильного напрямку фітнес-занять або танців впливає на майбутні успіхи і повне задоволення від них. Школа танців для дорослих у Львові - це прекрасна можливість для навчання будь-яким танців або фітнесу. До душі, тут знайде собі заняття кожен з бажаючий. Йому завжди підкажуть і допоможуть досвідчені тренери.

Танці для дорослих у Львові сьогодні пропонують величезний вибір різних стилів на будь-який смак та попит.

Хореографія для дорослих у Львові залежить і від наявності пари

Визначення з видом танців, яким бажаєте займатися, багато в чому залежить від наявності партнера, тобто пари. Якщо він є, то знайомтеся з танцями в парах, визначайтеся і чекаємо на заняттях.

Наші пропозиції - бальні танці:

  • Латиноамериканська напрямок Latina: будь-хто може зайнятися ча-ча-ча, румбою, самбою, джайвом.
  • Європейське Standart: відбувається навчання фокстроту, квік степу, повільного і віденського вальсу, танго.

Можна також вивчити будь-який з варіантів або напрямків сальси, а також хастл, bachata, аргентинське танго, reggaeton.

Спільні заняття дорослих людей є прекрасним проведенням загальних часу та інтересів. Для одружених пар, як радять психологи, загальні танцювальні заняття, особливо, після появи малюків, надзвичайно корисними. Адже дружина не займатиметься риболовлею, а чоловік - в'язанням або шиттям. Тут танці представляють кращий варіант, який зробить шлюб вічним і міцним.

Вигідно те, що початок занять не залежить від попередньої підготовки партнерів, їх рухливості і пластичності. Подолання початкових труднощів буде успішним, оскільки воно долається разом з тренерами. Навпіл буде розділена також радість початкових успіхів.

Танці для дорослих у Львові відрізняються тенденцією, при якій набагато активніше є жінки. Вони прагнуть до школи частіше за чоловіків. Мають більше активності, відповідальності. Тут на це не впливають ні вік, ні статус в суспільстві, ні їх комплекція, ні інші фактори.

Жіноча половина, маючи набагато більшу зайнятість повсякденними проблемами, але, прагнучи бути коханими, активно відвідують заняття.

Пропозиції нашої школи для жінок залежить від їх віку:

  • До 20-ти років: electric boogie, break dance, hip hop, jazz funk, а також черлідінг і маса інших напрямків.
  • Від 14-ти до 30 років: клубна латина, erotic dance, ragga, sexy go-go і перераховані вище напрямки.
  • Від 8-ми до 70 років: займайтеся йогою, танцем живота, капоейрою, аеробікою, пілатесом, strip plastika, бальними танцями st і la; латиною соло; гімнастикою Тибету, аргентинським танго, боді балетом, джаз модерном, стретчингом, хореографією, хастл, класичними, індійськими, циганськими танцями, фламенко, сальсою.

Для здоров'я жінкам, старше 30-ти років, хореографія для дорослих у Львові передбачає корисне навчання танцю живота, йогу або хореографії для цієї категорії.

Пропоновані напрямки поєднуються з тим, що найближче учням, які навчаються у нас. Вибір великий, а тому кожен має можливості для втілення в життя своїх побажань.

Для того щоб ви змогли обрати той стиль танцю який вам підійде, у вас є можливість відвідати будь-яке заняття з танців у One Life.

Школа танців для дорослих у Львові: можливості осягнення танцю для всіх

Сучасні стереотипи призводять до того, що в школах танців набагато менше чоловіків 14-70 років. Вони помилково вважають, що танці не для них. Практика ж показує зовсім інше: навичками школа танців для дорослих у Львові дозволяє опанувати в будь-якому віці і відчути себе королем життя.

Свої навички потім демонструвати на шкільних дискотеках, в культурних установах, де танцює молодь, або на дорогих курортах, які збирають обрану публіку. Дуже милою картинкою є чоловік будь-якого віку, що потрапив на перше танцювальне заняття. Він в центрі уваги, і до нього прикута увага будь-танцівниці, готової завжди прийти на допомогу.

Починати представникам сильної половини людства можна з будь-якого танцю. Фахівці дають раду почати осягнення азів з аргентинського танго, який є соціальним танцем, а тому - загальнодоступним. Слід тільки бути готовим до труднощів, які з'являються на початкових етапах. Однак вони переборні, якщо є прагнення.

Надалі можуть бути рекомендованими танці бального напрямку, що приносять масу задоволення. Фламенко відмінно підходить як чоловікам так і жінкам, які готові серйозно займатися. Переважний вік - понад тридцять років, хоча ця вимога не є строго обов'язковим.

Танці для дорослих у Львові, які пропонуються в школі, зовсім не означають, що ними можуть займатися лише дорослі тітки і дядька. У розкладі - багато пропозицій для бажаючих різного віку, в тому числі, для підростаючого покоління. Ми раді всім бажаючим допомогти в придбанні танцювальних навичок.

Ціна заняття танців для дорослих у Львові становить, від 350 грн на 8 занять, існують також індивідуальні заняття з цих напрямків, від 200 грн. за урок.

Якщо ви дочитали до кінця і Вам сподобалося, ставте лайк❤ і підписуйтесь на наші соціальні мережі, далі буде ще багато цікавого !!!

                                               

Коментарі (0)
Отменить Залишити коментар