One Life
  • ua
  • ru

Танці для дітей 3 років  - це  користь для малюків

Трирічний вік - це час активного прояву індивідуальності та самостійності, хоча крихти ще й не в змозі здійснювати багато завдань без допомоги і підтримки дорослих. Наші досвідчені педагоги, як раз і виявляються тими людьми, які навчають дітлахів постановці мети і порівняно підсумків певних дій з одержуваними результатами.

Хореографія для дітей 3 років  - правильний розвиток дитини

Наша школа проводить навчання трирічним діткам за програмами, які ускладнюються поступово, а тому посильні навантаження найкращим чином розвивають вестибулярний апарат трирічних малюків. Виключені будь-які невиправдані навантаження, які можуть приносити шкоду. У нас діти вчаться орієнтуватися в навколишньому просторі.

Програми занять, на яких освоюються танці для дітей 4 роки, розроблені досвідченими педагогами. Вони розраховані на те, щоб здійснювалася поступова опрацювання всіх м'язових груп. Малюки займаються розтяжкою, простими тематичними танцями та іграми, партнерської і пальчикової гімнастикою. Танці спортивного спрямування в такому віці сприяють розвитку опорно-рухового апарату, виконують профілактичну роль при плоскостопості, сколіозі, кіфоз та інших проблем хребта.

Танці для дітей у Львові пропагують собою прививання дитині не лише правильного та здорового способу життя, але й любов до прекрасного, до культури танцю, мистецтва, сцени.

Високоефективне навчання танцям дітей 3 років

Дітей - саме з такого віку набираємо ми в школу сучасного танцю. Чому з трьох років? А тому, що з такого віку дитина навчається з інтересом і вбирає різноманітну інформацію.

Будь-малюк відрізняється високою пластичністю, гнучкістю, хорошим засвоєнням азів танцювальних рухів, що в майбутньому становить відмінну базу для розвитку танцюриста. Програма, яка об'єднує танці дітей 3 років, складається з різних дисциплін, зокрема, з ритміки, хореографії, репертуару, акторської майстерності та акробатики.

Початок навчання - це найпростіше, наприклад, основи хореографії, ритм і знайомство з музикою. Далі, крок за кроком, поступово і без поспіху, з урахуванням індивідуальності юного танцюриста, діти готуються до навантажень і більш складним танцювальним елементам.

Навчання танцям дітей 3 років  становить відмінну альтернативу нудьги і нудьги в умовах домашніх стін, і взагалі малорухливого способу життя. Дитина повинна постійно рухатися, щоб розвиватися правильно.

Наші танці для дітей 4 роки означають, що малюк, який прийшов на заняття в будь-якому настрої, відчує приплив активності, стане веселим і рухомим. Педагоги проводять уроки так, що місця для смутності не залишається ні у кого.

Танці для таких діток вивчаються на заняттях, де кожен учень відчуває персональну увагу власного тренера. Групи невеликі, а тому у педагога вистачає часу для кожного учня. Те ж саме стосується і напрямків, в якому викладаються танці діти 4 роки.

Танцювальна школа One Life намагається якомога раніше та швидше виводити своїх маленьких танцюристів на сцену, на публічні виступи, для того щоб діти швидше звикали до публіки, ставали впевненішими в собі та артестичнішими.

Танці і хореографія - це уроки, форма проведення яких невимушена. Вони складаються з:

  • Розминки, розтяжки, вправ на координацію і розучування танців.
  • Маленьких сюрпризів для стимуляції інтересу до командної роботи.
  • Підсумків і компліментів від педагога вихованцям.
  • Поступового прилучення до акторської майстерності і його азам.

Записатися на танці для дітей 4 років не складає ніяких труднощів. Достатньо лише зв'язатися з нами зручним способом. Наш менеджер дасть всю необхідну інформацію. Разом вирішите всі питання і ваша дитина приступить до навчання, отримуючи навички та вдосконалюючи їх.

Ціна занять для найменшеньких сягає від 350 грн. і вище, за 8 уроків в місяць, також можливі індивідуальні заняття від 200 грн. за урок.

               

Коментарі (0)
Отменить Залишити коментар