One Life
  • ua
  • ru

Все про стиль латина соло та lady style

Якщо Ви завжди мріяли потанцювати бальну хореографію, але в дитинстві з тих чи інших причин вам це не вдавалось, а зараз є і час і можливості але немає підходящого партнера, або ж Ваш чоловік не розділяє Вашого захоплення танцями, то цю проблему можна вирішити, завдяки стилю латина соло, де непотрібна наявність партнера.

Lady style – це сукупність усієї латиноамериканської бальної програми, а також танців соціальних напрямків, які виконуються сольно, тобто не в парі і без партнера.

Леді стайл був започаткований задовго після стандартних програм із бальної хореографії,  а саме тоді коли виникли проблеми із нестачою партнерів для дівчат, бо завжди так було і вже напевно й буде, що хореографією більше цікавилась жіноча половина людства а ніж чоловіча. Хлопчики навіть якщо й починали відвідувати уроки танців, то це зазвичай не надовго, рідко коли партнер залишається в цій сфері назавжди.

І через те що такі випадки, як відмова партнера приймати участь у змаганнях перед самим їх початком, стали тією рушійною силою, які і створили стиль хореографії латина соло,  або як її ще називають – леді стайл, для того щоб дівчата могли самостійно виконувати ту чи іншу програму.

Цей стиль настільки полюбився всіма, не тільки професійними танцівницями, але й звичайними пересічними людьми, що багато студій та шкіл, які раніше ніколи і не спеціалізувались на латині чи будь-якій іншій бальній хореографії ввели в себе такі уроки.

Тому сьогодні уроки з леді стайл відвідують усі бажаючі дівчата, які хочуть навчитись гарно рухатись та виглядати, і це можуть засвоїти всі, незважаючи на вік чи вміння.

Уроки з LADY STYLE у Львові проводять як студії із соціального танцю, так і інші танцювальні заклади.

Все що входить до стилю танцю lady style

І так, більш детальніше про кожен стиль танцю який входить до латини соло, усі вони мають латиноамериканське коріння.

Бачата – це різновид соціального танцю, який теж вже дуже сильно полюбився нам, ми його можемо зустріти на затишних вуличках тих міст, які розвивають в себе цю культуру.

Кізомба – один із найпопулярніших та найвідоміших соціальних танців, його виконання дещо сексуальне та звабливе.

Сальса – моментами швидкий а моментами повільний танець, який окрім ніг задіює ще й роботу рук, хореографія входить як до бальної програми , так і до соціальних танців.

Самба – один із найзапальніших  латиноамериканських танців, весела та гаряча хореографія, відразу подумки відносить тебе до Ріо де Жанейро на карнавал.

Ча ча ча – хореографія яка вимагає з усього переліку найчіткішого виконання, також достатньо швидкий та запальний танець.

Румба – чуттєва, сексуальна, романтична, ніжна, а моментами буває ну дуже схожою на пристрасне танго.

Танго – ну цей танець точно всім відомий, тому про нього навіть і писати не потрібно, чіткі лінії та пози говорять самі за себе.

Чи виглядає латина соло без пари самодостатньо

Так ! Так ! І ще раз так. Коли така хореографія виконується сольно, вона набуває іншого значення та форм.Постановки із леді стайл відрізняють від парної латини. Зазвичай коли танець виконується в парі він несе в собі лише технічну частину і все, а от хореографія із леді стайл – це ціла постановка, в якій постійно міняється малюнок, дівчата можуть взаємодіяти між собою та ще багато інших цікавинок.

Якщо в парі партнерша так як і партнер постійно знаходяться в закритому положенні, тобто спиною до глядача, то в lady style навпаки, виконавиці майже весь час танцюють обличчям на глядача, таким чином можуть відкритись на всі 100 %, чого не можуть зробити будучи в парі.

Тому усі хто вважає що вже пізно та неможливо навчитись танцювати, можуть спокійно записуватись на леді стайл та освоювати усі ази кожного із перелічених стилів.

Школа танцю може пропонувати різну стилістику і різні стилі танців латино-американської програми для своїх учнів.

Якщо ви дочитали до кінця і Вам сподобалось, ставте лайк❤ і підписуйтесь на наші соціальні мережі, далі буде ще багато цікавого!!!

              &nbsp

Коментарі (0)
Отменить Залишити коментар