One Life
  • ua
  • ru

Напрямок пілатес спина - це ефективний шлях до зміцнення спини

Система Пілатес передбачає виконання вправ, основним значенням яких є рівномірність розвитку тіла людини за допомогою зміцнення скелета, удосконалення гнучкості і самоконтролю. Їх мета - ефективні витончені руху.

Цей комплекс вправ розроблений Джозефом Пілатесом ще в двадцяті роки минулого століття. Розробник розвинув даний стиль на підставі власного досвіду в фітнесі. Будучи хворобливою дитиною, він вивчав найрізноманітніші види самовдосконалення.

Знання черпалися їм з методик сходу, зокрема, з йоги і Дзен Буддизму. Пілатес був затятим прихильником давнього грецького ідеалу людини, що має ідеально розвинений розум, великий дух.

На початковому етапі система використовувалася в якості програми для оновлення людського організму для військовополонених. Пізніше зрозуміли, що вона однаково корисна для всіх людей, які прагнуть до досягнення високої витривалості. За допомогою пілатесу попереджаються болю в попереку, які можуть з'являтися з різних причин.

Пілатес, вправи для спини

В основу методики Пілатеса покладені шість основних принципів, які полягають в:

  • Зосередженості
  • Концентрації
  • Контролі
  • Точності
  • Диханні
  • Циркуляції

Це і є істотні компоненти, що забезпечують ефективну і корисну розминку людини.

Використовуючи дану методику, треба засвоїти, що вона побудована більш на якості, ніж на кількості. Вона не передбачає багаторазові повторення певних рухів, як це буває в інших системах. Якісне, правильне і чітке виконання вправ призводить до просто-таки неймовірного кінцевого результату.

Скелетні м'язи є глибокими, внутрішніми, які проходять до спини від живота. Коли такі м'язи сильні, то відмінно виконують своє призначення. Натренувати їх можна за методикою Пілатеса. Відмінну роботу забезпечують в роботі з м'язами торсу, гарантуючи відмінну підтримку хребту.

Розвиваючи власну кісткову силу, людина розвиває і рівновагу всього тіла. Система Пілатеса надає ефективну допомогу в усуненні болю в спині. Правильне положення хребта сприяє зменшенню тиску на спину і забезпечення вільного руху без болю.

Сьогодні пілатес у Львові також набув широкої популярності, тому всі ці вправи та багато інших можна зустріти на заняттях з пілатесу в різних фітнес центрах де є групові заняття. або ж  в школах танцю.

Пілатес для хребта, як праходить урок і користь пілатесу для вашої спини

Виконання вправ пілатесу для хребта краще виконувати на підстилці, розташованої на  підлозі, або на спеціальному матрасі для цього.

Оптимальним буде і використання тренажерного спорядження, розробленого самим Пілатесом.

Творець методики зробив акцент на забезпечення загального виправлення тіла, а також на розвиток збалансованих сил в м'язах, що відповідають за тіло людини коли воно розташоване вертикально. Це покращує поставу, зменшує біль у людей які постійно горбляться або мають на спині горб.

Пілатес об'єднує розтягнення і зміцнення скелета в один комплекс. Система підходить прекрасно і новачкам, і людям з різними типами фігури і рівнями підготовки.

Школа танцю One Life включає в себе велике розмаїття різновидів пілатесу, як для спини так і для інших частин тіла, а ще роботу із різними підручними матеріалами, такими, як : фіт-боли, резинки, м'ячі, гантелі та інше.

Середня ціна на групові заняття з пілатесу для спмни у Львові складає від 350 грн. і більше, за 8 занять в місяць. Можливі і індивідуальні заняття, ціна від 200 грн. за годину.

Якщо ви дочитали до кінця і Вам сподобалось, ставте лайк❤ і підписуйтесь на наші соціальні мережі, далі буде ще багато цікавого!!!

                                         

Коментарі (0)
Отменить Залишити коментар