One Life
  • ua
  • ru

Пілатес для початківців у Львові, під керівництвом професіоналів

Кожного з нас цікавить питання щодо наявності вправ, що дозволяються людині, далекій від фізкультури і спорту, досягти гарної форми. При цьому зацікавленість викликають ті, які не травмують і не шокують рівнями навантажень.

Відповідь позитивна: така методика є і користується попитом вже близько ста років. Пілатес для початківців у Львові  - це простий комплекс, для виконання якого не потрібні високі рівні підготовки. Він абсолютно не травматичний.

Тренування з пілатесу у Львові для початківців в першу чергу повинні починатись із пояснення тренера про техніку виконання всіх елементів а також дихання , адже без цього ефективність вправ буде не такою високою.

Він став порятунком для мільйонів представників як прекрасної так і мужньої половини нашої планети впродовж багатьох десятиліть, пілатес від інших методик відрізняється різними перевагами:

  • Повна безпека
  • М'який вплив на тканини м'язів, при цьому розтягуючи їх
  • Немає різких рухів, які можуть ставати причиною розриву зв'язок, вивихів і іншого негативу.

Пілатес для новачків у Львові не спрямований на нарощування мускулатури. Він не сприяє формуванню рельєфності тіла. Ці фактори зробили метод найкращим варіантом для людей, які прагнуть схуднути. Якщо у людини є жирові відкладення великими шарами, то силові вправи за традиційними програмами забезпечують перетворення жирових відкладень м'язовими тканинами. Результат - у відсутності бажаного зниження ваги і обсягу. Талія, руки, ноги, звичайно ж отримують гарну форму. У пілатесі міститься можливість розігріву при виконанні вправ на розтяжку. При цьому додаткові обсяги не формуються.

Прості вправи легко запм’ятовуються. Їх не складно виконувати людям різного віку і будь-якої фізичної підготовки.

В основу методу покладено задієння глибинних м'язів при плавних вправах. Навантаження не відчуваються. Спостерігається релаксація організму в цілому.

Корисний пілатес-комплекс для осіб, яких дошкуляють хвороби спини, артрит і остеохондроз.

Уроки Пілатеса для початківців у Львові надають гнучкість стану. Це робить їх особливо корисними обом статям в будь-якому віці, щоб забезпечити нормальну роботу суглобів, знизити втому від фізичної роботи. Успішно користуються методом люди, що проходять реабілітаційний період після операційного лікування опорно-рухового апарату.

Відмінність пілатесу для новачків від інших типів занять

Існує два головних правила пілатесу, що вважаються основними. Вони дозволяють методу відрізнятися м'якістю і одночасно ефективністю.

Правило 1 полягає в необхідності чіткого знання призначення кожної вправи, тобто, яким м'язам воно особливо корисно. Це важливо для концентрації уваги на них і перекладанні всіх навантажень туди.

Правило 2 попереджає про недопущення навіть найменшого натяку на болі. При виконанні вправ, від яких відчувається хворобливість, треба знизити інтенсивність, перейти до часткового виконання або зниження інтенсивності до повного звикання до навантажень. Не допускаються різкі і активні рухи, здатні приводити до травм м'язів або вивихів. Займатися за методикою рекомендується повільно і м'яко, з комфортною інтенсивністю.

Уроки пілатеса для початківців у Львові - трійка основних груп

Пілатес для початківців у Львові - це вправи, комплекс, в основу якого покладено три групи: 1 - розминка, 2 - скручування, 3 - прес. Всі вони можуть виконуватися навіть людьми, які є новачками в пілатесі:

  1. Розминку починають підтягуванням колін наступним чином: з лежачого положення притягуються коліна, які обіймають руками і роблять животом 3 вдиху. Далі руки відкидаються в сторони до рівня плечей. Зігнуті ноги м'язами живота перекладаються вправо і вліво. Закінчення розминки супроводжується трьома вдихами-видихами, які робляться животом.
  2. Скручування - знайома вправа кожному з дитинства. Вгору корпус піднімається з лежачого положення. Руки знаходяться за головою, в колінах зігнуті ноги. Умови для виконання підйомів: видих і втягнутий живіт. Беруть участь прес і ноги. При підйомах спина не пряма, підборіддя витягнуть в напрямку колін. При скручуванні необхідна концентрація уваги на роботі м'язів живота, щоб не допускалися болю.
  3. Прес забезпечує тренування нижніх черевних м'язів, тієї ділянки, в якому важко забирається жир, але легко набирається. З лежачого на спині положення зігнуті ноги в колінах піднімаються до грудей. На видиху - підйом, на вдиху - опускання.В ліктях зігнуті руки, за головою - зчеплені, розслаблений верх тулуба.

Вибравши для тренувань уроки пілатесу для початківців у Львові, слід мати на увазі, що виконання вправ повинно бути ритмічним, помірним. Необхідні також правильне дихання і гарний настрій.

Дуже часто танці у Львові та й уроки танців у інших містах включають основні елементи пілатесу в свої уроки, для того щоб початківці були фізично підготовлені до виконання складніших танцювальних елементів.

Ціна у Львові на пілатес для новачків така ж як і для професіоналів становить від 350 грн. за 8 уроків, також можливі й індивідуальні заняття, ціна таких занять від 200грн. за урок.

Якщо ви дочитали до кінця і Вам сподобалось, ставте лайк❤ і підписуйтесь на наші соціальні мережі, далі буде ще багато цікавого!!!

                                             

Коментарі (0)
Отменить Залишити коментар