One Life
  • ua
  • ru

Костюм для контему: максимальне задоволення від танцю

Запорукою прекрасних відчуттів, що супроводжують танцюриста при заняттях танцями, є одяг для контемпу, а тому її вибір - питання найважливіший. Він вимагає особливої ретельності, щоб не були зіпсовані миті прекрасного танцю.

Ринок на сьогоднішній день переповнений різноманітними сукнями, спідницями, комбінезонами, боді, купальниками, шортами і легінсами, які і наповнюють лінійку танцювальної одягу. Це зовсім не говорить про те, що вибір буде легким.

Далеко не завжди одяг, одягається щотижня по 2-3 рази (може, і більше), ретельно перевіряється на міцність хорошими фізичними навантаженнями. Тут одяг для contemporary dance буде піддана ретельному розбору, щоб знайти загальні вимоги до її придбання та допомогти танцюристам.

Для того щоб придбати костюм для контемпу у Львові, варто всього лиш набрати в пошуку - контемпорарі Львів придбати костюм.

Одяг для контемпу: основні вимоги

Вирушаючи за покупкою одягу для танців, будь-яка людина має виходити з таких вимог:

  • Всебічне зручність - вона не обмежує рухів танцюристів, мають досить високу еластичність, відрізняється ідеальним розміром для конкретної людини.
  • Висока практичність - не розтягується, не рветься, чи не просвічується і не деформується при неминучих частих праннях, які необхідні трохи не після кожного заняття.
  • Приваблива краса - одяг для контемпорарі служить джерелом емоційноого підживлення. Вона подобається власнику і надихає на нові і нові тренування. Уроки танцю в школі One Life з контемпу проходять у звичайному зручному для вас одязі, лише на виступи та змагання вимого до одягу для всіх однакові.

Костюми для контемпу - важливість використовуваних тканин

Коли купується костюм для контемпу він повинен бути зручним для занять, якщо враховується фактор, який має визначальну роль. Мова про тканини, з якої виготовлено виріб. На чому зупинитися? Що вибрати? Синтетику? Бавовна? Знайти відповідь однозначного змісту неможливо. На даному етапі по відношенню до складу тканин спостерігається неоднозначність.

 

Поговоримо про різновид тканин, з яких шиється одяг для контемпу:

  • Бавовна - приваблива для високоінтенсивних навантажень його роблять додаванням до складу синтетичних волокон. Сьогодні популярний склад бавовна з добавками еластану.
  • Фуллайкра - широко поширений матеріал, з якого виготовляють контемп костюми. Це трикотаж європейської якості, що складається з довговолокнистої бавовни найвищої якості, в який додають європейський еластан в кількості 11 відсотків. Ніжність, висока еластичність, що тягнеться в різних напрямках - це одяг для контемпу, що відрізняється органолептичними конструкціями і формами. Максимальна комфортність і дотримання високих вимог гігієни.
  • Біфлекс - синтетика, найчастіше використовувана для танцювальних і спортивних занять. Даний трикотаж виготовляється з поліамідного волокна, що забезпечує еластичність високих характеристик, унікальне облягання і пластичність. Плюс - відмінні естетичні дані. Тягнеться на всі боки, збільшуючи площу на 100 відсотків. Біфлекс здатний зберігати прохолоду, а тому в спеку в такому одязі комфортно. Відрізняється яскравістю кольорів, довго зберігається насиченістю, тривалим збереженням кольору після прання і на сонці. Характеризує матеріал і невибагливість, і міцність. Одяг з біфлексу шкіру облягає щільно, та підкреслює всі достоїнства фігури.
  • Масло - це синтетичний трикотаж, з якого шиється прекрасний костюм для контемпа. Відрізняється більшою гладкістю і часто блискучою фактурою. Розтягується тільки по ширині. Від біфлексу важче. Легко драпірується. Результат - ефектні хвилясті сукні, сарафани, кофтинки. Виразність одязі надається декоративними стрейчгіпюром і стрейчбархатом.

Корисна інформація :

  1. На заняттях з танців повсякденний одяг краще не використовувати, оскільки вона не підходить по еластичності і міцності.
  2. Потрібно звертати увагу на внутрішні шви, від яких вимагається гладкість і еластичність.
  3. Важливі якість і форма нижньої білизни і колготок, які повинні бути безшовними. Для жінок і дівчат правильно буде використовувати бюстгальтери спортивного крою .
  4. Отримання задоволення від танцювальних занять забезпечується привабливою одягом.
  5. У спеціалізованих магазинах пропонується одяг більш високої якості. Тут можна придбати одяг для будь-яких видів занять. Головне - знайти своє, тобто те, що буде комфортним і приємним.
  6. Чи допоможе в правильному придбанні одягу для танців консультація з тренером, у якого можуть бути і свої вимоги до неї.

    Якщо ви дочитали до кінця і Вам сподобалось, ставте лайк❤ і підписуйтесь на наші соціальні мережі, далі буде ще багато цікавого!!!

Коментарі (0)
Отменить Залишити коментар