One Life
  • ua
  • ru

Dancehall – що це за танець. Його витоки.

Як ви вже зрозуміли денсхолл – це не танцювальний зал ( хоч в перекладі саме це і означає), це  один із різновидів хореографії. З’явився dancehall не так давно в порівнянні із іншими стилями, а саме в 80-ті роки минулого століття. Місцем народження денсхолу – являється Ямайка, в Україні він взагалі ще повністю не прижився і лише набирає своєї популярності в танцюристів, танцювальні студії тільки започатковують в себе стиль dancehall. Хоч денсхолл і народився на Ямайці – та не є ямайським народним національним танцем. Денсхолл – рахується танцем для дорослих, тому що включає в себе багато еротичних рухів, тому діти виконують його рідко. Музика dancehall – носить таку ж назву як і танець, зазвичай музичні треки виконують афро-американські виконавці із ямайськими мотивами, музика і темп запальні і приємні на слух.

Мало яка танцювальна студія в Львові має в своєму переліку цей стиль танцю, для нашого міста це ще відносно новий та незвичний стиль, на відміну від інших міст України та закордону.

Виконання танцю dancehall , які рухи і елементи він в себе включає.

Насправді денсхол поєднав в собі багато різних танцювальних стилів і технік, а саме таких як : буті денс ( танець сідницями), реггетон, хіп хоп, стрип пластику, тверк, локінг, джаз фанк,  та ін.. Тому можна зробити висновок що якби не існувало танцювальних тенденцій які виникли раніше то денсхолу також не було б, або ж його танець не був би таким багатим, цікавим та насиченим.

Найчастішими елементами які зустрічаються в денсхолі  є рухи сідницями, тазом та корпусом як верхньою так і нижньою його частинами. Плавні та еротичні рухи переплітаються із різкими бітами, що досить звично для країни в якій виник денсхолл.

Денсхолл призначений як для жіночої так і для чоловічої частини людства, та за рахунок того що в ньому часто зустрічаються сексуальні елементи багато хто комплексує і боїться займатись стилем danceholl , хоч він абсолютно не вульгарний і не відноситься до таких.

Одяг для денсхолу підходить будь-який, який буде зручним для вас і не заважатиме вашому рухові, але якщо говорити про концертний варіант, то це зазвичай короткі шорти і широкі топи, до взуття також обмежень немає, це можуть бути як кросівки так і взуття із підборами.

Якщо вам сподобалась стаття і ви дочитали до кінця, ставте ла;)йк і підписуйтесь на нас в соціальних мережах, по переду ще багато цікавого !)

&nbsp

Коментарі (0)
Отменить Залишити коментар