One Life
  • ua
  • ru

Мега новина ! Відкриття нового залу – м. Львів, вул. Городоцька 174

 

Так, так, так, ви правильно зрозуміли, наша студія танцю “ ONE LIFE “  тепер не лише на Сихові, і більше вам скажу, основні і більшість занять тепер проходитимуть саме за новою локацією, а саме вул. Городоцька 174 ( район Мотозаводу, на території Інтер Спорту ).

Ми пропонуємо величезну кількість напрямків та стилів для різної вікової категорії та підготовки. Наша специфіка роботи базується на результаті, будь це – фітнес напрямки для схуднення, чи танцювальні - для вдосконалення танцювальних навичок та здобуття високих досягнень у цій сфері.

Нам не цікаві заняття для ГАЛОЧКИ, ми хочемо розвиватися, і цього ж вимагатимемо від наших учнів. Про тих хто хоче потанцювати просто для свого задоволення, відволіктися від роботи і буденних проблем, ми теж не забули, і для вас знайдуться групи та напрямки які прийдуться вам до вподоби.

Ми приймаємо учнів починаючи від 3 рочків, обмежень у віці в нас немає! Для нас головне бажання, а не вік.

Ми знаємо, що в багатьох із вас було бажання до нас потрапити, але через не зручну для вас локацію  - добирання  доставляло вам деякі незручності, тепер це стало можливим, тому чекаємо вас на заняттях.

Заняття стартуватимуть 22 липня. Чекаємо на вас, дзвоніть, пишіть, приходьте – будемо раді знайомству з кожним.