One Life
  • ua
  • ru

Класичний танець для дітей  – це в першу чергу ефективні уроки

Пропонуючи всім бажаючим хореографічні танці для дітей, скажімо, що це не випадково, оскільки вони і розчулюють, і гарантують настрій, і викликають посмішки. Молоде покоління, роблячи вибір на нашу користь, знаходять масу позитивних моментів, що стосуються впевненості, грації та зміцнення імунітету.

При регулярних танцювальних заняттях дитина розкріпачується психологічно. Відбувається позбавлення від різних комплексів. У нього розвивається емоційна комунікабельність. Танці відкривають широкі простори класичного музичного напрямку і навчають її сприйняттю і відчуття.

Ефективність і високі результати: класична хореографія для дітей у Львові

Танці в класичному варіанті існують вже декілька століть. Класичний танець для дітей у Львові, вивчення якого пропонує наша школа, має істотні відмінності, що виражаються в отточенности поз, строгих простих ліній, які збудовані в певному порядку, красивих стрибків і обертань. У ньому відчувається натхненність і багатогранність відтінків пластики.

Основним сучасним засобом виразності балету є класичне танцювальний напрямок. Воно отримало величезну визнання в світі. Є дуже важливим у розвитку людського організму, особливо дитячого. З 4-річного віку діти і самі виявляють бажання танцювати.

Нехай танці не стануть чином дорослому житті сьогоднішнього дитини, він все одно буде відчувати придбані в них риси, що залишаються в тілі і психіці, емоціях і психіці. Проявлятися це буде і в правильному спілкуванні, в цілеспрямованості, і в відповідальності, і в граціозності. Вони стануть в нагоді абсолютно в будь-якій професії.

Діти 4-7-річного віку є благодатним грунтом. Досить, щоб в неї було посаджено раціональне зерно з подальшим направленням і оточенням любов'ю. Отриманий урожай стане чудовим. Класична хореографія для дітей у Львові найкраще освоюється саме в такому ранньому віці.

Дитина 4-7 років:

  • Позитивний і життєрадісний.
  • Контактний і доброзичливий.
  • У всьому наслідує дорослих.
  • Нове сприймає із захопленням.

Класичні танці відрізняються корисністю для дітей, не залежно від темпераменту. Для гіперактивних - це можливість зосередження, а для малорухомих - активізації. Всі діти люблять веселитися, грати під музику і танцювати. Важлива лише допомога у виборі необхідного темпу і ритму.

Зазвичай звичайні школи з танців для дітей не мають уроків із класичного балету, тому що попит на нього не такий високий сьогодні , як на сучасні танці. Школа танцю One Life - також школа сучасного танцю, та ми вважаємо, що класичний танець повинен бути  в кожній студії, адже це база та основи всієї хореографії.

Коли дитина долучається до класики хореографії, то відбувається зачіпання абсолютно всіх сфер життя:

Фізична досконалість - танці хореографія для дітей гармонійно зміцнюють різні м'язи. Корпус набуває вдосконалену постановку, розвивається гнучкість дитини. Таким чином, відбувається реалізація його прагнень до постійного руху і забезпечується вихід енергії в оптимальному варіанті.

Емоційно-фізичне здоров'я - підтримується тонус, відбувається боротьба з хворобами спини та суглобів, гіподинамією, вільно виражаються емоції, розвивається психіка. Це можливо, оскільки на заняттях відбувається спілкування і взаємодія. Сприятливо впливає і музичний фон, і особистість учителя. Хореографічні танці для дітей сприяють поліпшенню музичного слуху, уяви та розвитку творчого потенціалу.

Формування характеру - класичний танець для дітей у Львові також виховує цілеспрямованість і відповідальність, удосконалює образне мислення. Дитині стає легше працювати в команді і спілкуватися в колективі. У нього формується воля, дисципліна і відповідальність.

Імпровізація і самовираження - танцювальні рухи допомагають долати страхи і заряджатися енергією. Діти стають більш впевненими м ризикованими. Знімаються емоційні затиски, відновлюється рівновага і відбувається адаптація в суспільстві.

Любов до мистецтва, яка закладається в ці періоди, залишається з людиною протягом усього його подальшого життя. Відбувається формування культури, благородства, світогляду, моральних якостей.

Хореографія і танці для дітей - чи є різниця між цими поняттями

Класична хореографія для дітей у Львові відрізняється доступністю для вивчення найрізноманітніших творчим спрямуванням. Затребуваним є саме класичний танець з усією своєю красою, чарівністю, видовищністю.

Будь-який напрямок танців свій початок бере саме звідси. У школі дитина отримує продовження для розвитку в обраному напрямку. У нас бажаючі навчатися класичних танців опановують елементами пластики, позиціями рук, ніг, корпусу, а також вивчають основні рухи, розвивають рухливість і отримують естетичне виховання.

Танці хореографія для дітей - основа розвитку підростаючого покоління. Отримані результати стануть в нагоді завжди і всюди в процесі життєдіяльності. Це перевірено і доведено практичними результатами.

Уроки з класичної хореографії для дітей в нашій школі у Львові вартуватиме вам від 350 грн за 8 занять, та від 200 грн за індивідуальне заняття.

 Якщо ви дочитали до кінця і Вам сподобалось, ставте лайк❤ і підписуйтесь на наші соціальні мережі, далі буде ще багато цікавого!!!

               

Коментарі (0)
Отменить Залишити коментар