One Life
  • ua
  • ru

Контемп для початківців у Львові: від новачка до професіонала

Контемпорарі танець (contemporary dance) представляє сучасний танцювальний напрямок, в якому вдало поєднуються модерн і класичний танець (балет). Таке поєднання допомагає танцівникам виражати емоції і почуття, передаючи стан душі. Розповісти власну історію, отримувати відчуття особистої свободи можна з успіхом після освоєння елементів танцю.

Контемп для початківців у Львові привабливий тим, що є вільним стилем. Виконуватися може під різну музику, користуючись при цьому класичним танцем, джазом, модерном, йогою, цигуном, елементами які дають широкий простір для розкриття танцюючих.

Хореографія дозволяє доносити до глядачів історії танцівників, але для цього необхідні знання себе, вивчення можливостей власного тіла, сили думки, голосу і гармонії внутрішніх відчуттів. Навчання всього цього є для всіх бажаючих. Тут не заважає ні вік, ні комплекція, ні фізична підготовка охочого.

Контемп у Львові досить розповсюджений стиль танцю, для того щоб навчитись цьому танцювальному напрямку потрібно всього лиш записатись на уроки танцю у школі One Life, в нас може навчитись танцювати контемп кожен, не залежно від віку,.статі та можливостей.

Високий ефект навчання - уроки контемпу для початківців у Львові

Гарантією втілення бажання людини танцювати є уроки контемпа для початківців у Львові, які навчають гармонії в роботі з тілом, його розуміння. Заняття з професіоналами розкривають танцювальні потенціали навчаються: вільні і красиві рухи, імпровізація, розповідь власної історії за допомогою танцю. В основі танцювальних тренувань – великий перелік вправ, збудованих від простого до складного.

Педагоги ставлять наголос на навчальних уроках на техніку контемпу і його подачу. Танцівники забезпечуються новим і цікавим матеріалом, вкрай необхідним для ефективного розвитку тіла і мислення, що допомагають учням впевнено рухатися до оволодіння танцювальними вершинами.

Заняття з оволодіння контемпорарі завжди починаються з обов'язкових вправ розминок, які при грамотному виконанні стають надійною запорукою продуктивності уроків і недопущення небезпеки отримання травм. Відвідування цих уроків вчить вмілому контролю свого тіла, покращує розтяжку і фізичну підготовку, що надзвичайно важливо для будь-якої людини і його організму.

Контемпорарі для початківців у Львові - вдалий старт в танцювальний світ

Класи, в яких викладається контемп для початківців у Львові, доступні людям з відсутніми танцювальними або іншими базами. У них впевнено себе почувають навіть ті учні, які ще недавно були не впевнені в достатності власної бази для цього танцювального напрямку.

У нас початківці навчаться базовим основам сучасного танцю, зокрема, різних позицій у ногах, положенням стоп, застосування класичних балетних позицій для виконання контемпу.

Контемпорарі для початківців у Львові - це також освоєння за допомогою досвідчених вчителів положення спини танцівника, отримання уявлення про скрутки і спіралі в корпусі. Ви пізнаєте, в чому полягає їх допомога в просторових переміщеннях і здійсненні танцювальних рухів.

На уроках пильна увага приділяється роботі учнів в партері і правильності догляду в ньому, поняттям віддачі ваги і його грамотному розподілу в партері. Базові кроки, які уроки контемпу для початківців дозволяють засвоїти швидко і належним чином, забезпечують оволодіння окремими рухами, перекатами і стрибками, що об'єднуються потім в комбінації сучасного танцювального напрямку, іменованого контемпорарі.

Цілі класу контемпорарі для початківців полягають в освоєнні азбучних істин популярного сучасного танцю. Вони допоможуть з власних фізичних зусиль - легких і складним - зробити його виконання захоплюючим і неповторним, що приносить повне задоволення танцюристу і оточуючим. При цьому навички і знання позбавлять вас від травматичності.

Уроки контемпу для початківців у Львові - ціна від 350 грн в місяць за 8 уроків. 

Якщо ви дочитали до кінця і Вам сподобалось, ставте лайк❤ і підписуйтесь на наші соціальні мережі, далі буде ще багато цікавого!!!

                                                   

Коментарі (0)
Отменить Залишити коментар