One Life
  • ua
  • ru

Дитячі танці у Львові, важливий аспект для гармонійного розвитку кожної дитини

Давним-давно в Стародавній Греції вважали, що танцювальні рухи для дітей також важливі, як і різні точні науки. Там вважали: особистість буде творчої і гармонійної, якщо хлопчики і дівчатка займаються танцями всерйоз, поєднуючи це заняття з всебічним освітою.

Концепція музично-ритмічного виховання створена на зорі минулого століття. Автором став Еміль Жак Далькроз - досвідчений педагог і прекрасний композитор зі Швейцарії. У світовій музичній системі освіті дана методика залишається однією з найбільш затребуваних.

Залучення до музики і дитячі танці для дітей - це прекрасний спосіб пізнання навколишнього світу, себе, виховання уваги, різнобічної комунікабельності та сильної волі. Про це повинні знати і завжди пам'ятати батьки, приділяючи увагу важливому питанню, тим більше, що танці для дітей у Львові доступні абсолютно для всіх, у кого є бажання і прагнення осягати найрізноманітніші танцювальні напрямки. Тати та мами, знайте: юні танцюристи в розвитку випереджають однолітків, домагаючись відчутних успіхів в навчальному процесі.

Танці у Львові для дітей, дозволяють їм всебічно розвиватись в багатьох аспектах. Школа танцю в Львові One Life працює над розвитком дітей в декількох направленнях, а саме : фізичний розвиток, артистичність, пам'ять, координація, слух, культура поводження на сцені, культорологія та мистецтвознавство.

Танці для дітей у Львові – доступно всім завдяки великій різноманітності

Класична хореографія для дітей у Львові забезпечує навчання володінню своїм тілом, досягнення більшої пластичності і гнучкості. Танець в класичному варіанті - це основа будь-якого іншого танцювального напрямку, заставу красивих і правильних рухів.

Клубні танці, будучи популярним молодіжним напрямком, включають і красиві дитячі танці. У них освоюються найрізноманітніші танцювальні композиції, що їх групою або окремо.

У східних танцях основним фактором є розвиток краси рухів, грації. У них - багато необхідних ефектів, наприклад, розроблення рухливості суглобів, корисний вплив на різні людські органи.

Зачарувати дітвору латиноамериканськими ритмами, навчити використовувати власне тіло для вираження емоцій і почуттів можна за допомогою занять, бальні дитячі танці руху яких різноманітні. Розвиток загальної пластики, координація всіх рухів, прекрасне почуття ритму, розвиток системи дихання, естетичне пізнання світу - ось ті плюси, які приносять класні танці для дітей.

Хореографія для дітей у Львові: маса плюсів

Ми пропонуємо різноманітні дитячі танці у Львові, які переслідують основну мету, яка полягає у всебічному розвитку підростаючого покоління.

Наші вихованці розвиваються фізично і розвивають свою фантазію. Вони краще сприймають музику і правильно розуміють. У дітей з'являються здатності до різнобічної імпровізації. Важливими є і важливі риси характеру. Їх вироблення яких сприяють заняття, які пропонує гурток танців для дітей.

Мова про індивідуальність, цілеспрямованості, організованості і працьовитість. Дітвора також стає більш розкутою, товариською і відкритою.

Дитячі танці у Львові приносять велику допомогу і в зміцненні здоров'я дітей, зокрема, покращує функціонування опорно-рухового апарату, дихальної та серцево-судинної систем.

Можна побачити масу пропозицій і запрошень на танці для дітей у Львові. Однак далеко не всі вони гарантують ефективному навчанню танцювальним рухам. Для цього потрібні справжні педагоги-професіонали, які є далеко не у всіх школах і гуртках.

У нас підібраний колектив саме таких фахівців, досвід, знання і прагнення яких спрямовані на те, щоб красивий танець для дітей став найкращим і найкориснішим заняттям для ваших чад. Це вже підтверджено численними чудовими відгуками наших вихованців, їх батьків, бабусь і дідусів.

Чому ваша дитина повинна танцювати?

Ваше чадо чекає танцювальний гурток для дітей. Це твердження має під собою фундамент, якщо дитина має розвинені музичний слух і почуття ритму, відрізняється рухливістю, артистичністю і емоційністю. Він просто повинен зайнятися танцями. Благо, вибір в даний час широкий. Зручно, що багато хто пропонує навчання танцям для всієї родини, тобто і батьки мають можливість вибору заняття для себе.

Дитяча хореографія з пластичної гімнастикою і ритмікою - це освоєння вміння координувати власні рухи, розвитку гнучкості і пластики, оволодіння позиціями і положеннями в танцях.

Заняття складаються і з художньої гімнастики, вправ для розслаблення і розтягування. Поставу формує ритміка, як і м'язи зміцнює, забезпечуючи ще рухливі суглоби. Вона є основою для розвитку фізичних даних і розтяжки, підйомів і стрибків, артистичності та гнучкості. І все досягається в рухах певного танцю і постановках на основі хореографії.

Ціна дитячих занять з танців у Львові – починаючи від 350 грн. за 8 занять, або 200 грн. за індивідуальний урок.

Якщо ви дочитали до кінця і Вам сподобалось, ставте лайк❤ і підписуйтесь на наші соціальні мережі, далі буде ще багато цікавого!!!

             

Коментарі (0)
Отменить Залишити коментар